Navigo

Om oss

Navigo er latin for å navigere, og er foreningens reisegruppe.

Vi arrangerer uforglemmelige studieturer for jusstudenter til spennende destinasjoner over hele verden. På turene får du et unikt innblikk i det globale nærings- og arbeidslivet på tvers av bransjer. Vi besøker virksomheter knyttet til et tema valgt for den enkelte destinasjon. For eksempel: På reisen til New York og Cayman Islands var børs og finans i fokus, i Shanghai og Hong Kong var det shipping som var hovedtema, og i Cape Town stod menneskerettigheter på agendaen.

Vi er opptatt av å gi reisedeltakerne et solid faglig innhold. Navigoturenes kjerne er nok likevel den unike sosiale og kulturelle opplevelsen. Reising skaper nye impulser og kunnskap om verden man ikke finner i pensumbøkene. Reisedeltakerne bygger relasjoner og vennskap på tvers av avdelinger og fakulteter. Ikke minst er det rett og slett utrolig gøy å være på tur og oppleve verden sammen med medstudenter!

Alle studenter kan være med på Navigotur – du trenger ikke være medlem eller medarbeider i CF. Synes du det virker spennende å planlegge faglig opplegg og sosiale aktiviteter på tur, bestemme reisemål eller være reiseleder, kan du også søke om å bli medarbeider i Navigo.