Femme

Om oss

Femme er CFs mentorordning for kvinner.

Vårt overordnede formål er å veilede kvinnelige jusstudenter inn i arbeidslivet. Kvinners kompetanse er ettertraktet, og det gjelder å oppdage mulighetene. Femmes mentorordning bidrar med råd og karriereveiledning, og gir deg innblikk i hvilke muligheter som venter. Vi skal inspirere kvinnelige studenter til å nå de målene de har satt seg og tørre å sikte høyt.

Som deltaker i Femmes mentorordning blir du matchet med en erfaren kvinnelig jurist. Du loses gjennom et helhetlig opplegg med kurs og møter, egnet til å styrke deg for overgangen til arbeidslivet. Din mentor deler sin kunnskap med deg og du kan dra nytte av erfaringene til noen av bransjens beste kvinnelige jurister, i tillegg til å bygge nettverk. Vi er stolte av å kunne tilby en bredde blant mentorene våre, og ønsker å skape en best mulig match for akkurat deg. Dette er en helt unik mulighet!

Alle kvinnelige jusstudenter kan søke om å bli deltaker i Femmes mentorordning – du trenger ikke være medlem eller medarbeider i CF. Synes du det virker spennende å organisere mentorordningen, herunder kontakte mentorer, ta del i utvelgelsesprosessen, arrangere ulike eventer, osv., kan du søke om å bli medarbeider i Femme.

Kontakt

Gruppeleder

Sunniva Lerum Hollekve