Praeceptor

Om oss

Praeceptor er CFs mentorordning for menn.
Vårt overordnede formål er å veilede mannlige jusstudenter inn i arbeidslivet. Praeceptors mentorordning bidrar med råd og karriereveiledning, og gir deg innblikk i hvilke muligheter som venter.

Som deltaker i Praeceptors mentorordning blir du matchet med en erfaren mannlig jurist. Du loses gjennom et helhetlig opplegg med kurs og møter, egnet til å styrke deg for overgangen til arbeidslivet. Din mentor deler sin kunnskap med deg og du kan dra nytte av erfaringene til noen av bransjens beste mannlige jurister, i tillegg til å bygge nettverk. Vi er stolte av å kunne tilby en bredde blant mentorene våre, og ønsker å skape en best mulig match for akkurat deg. Dette er en helt unik mulighet!
Alle mannlige jusstudenter kan søke om å bli deltaker i Praeceptors mentorordning – du trenger ikke være medlem eller medarbeider i CF. Synes du det virker spennende å organisere mentorordningen, herunder kontakte mentorer, ta del i utvelgelsesprosessen, arrangere ulike eventer, osv., kan du søke om å bli medarbeider i Praeceptor.